Over ons

Nori Waregem is uw ervaren algemeen aannemer voor al uw bouw- en verbouwingsprojecten. We bieden u een uitgebreid gamma aan professionele diensten en werken elk project tot in detail voor u af. Heeft u een opdracht van 12  meter hoog? of wilt u en kleine herstelling uitvoeren binnenhuis? Voor elke opdracht groot of klein moet je bij Nori zijn. Wilt u ons inschakelen voor uw project? Vraag meteen uw offerte aan via onze contactpagina.

Wij zijn een familiebedrijf opgericht op 8 maart 2012. Sinds die dag zijn wij al bezig met de verdere ontwikkeling van onze kennis. Door deze kennis kunnen we een zeer uitgebreid pakket aan diensten aan bieden. We beschikken over een zeer uitgebreid machinepark. Een klus groot of klein? Er is niets dat ons in de weg staat om de klus te klaren. U kunt bij ons niet enkel terecht voor grote projecten, ook kleine klussen of projecten gaan wij niet uit de weg. Sinds maart 2020 staan wij met 4 werknemers paraat om de klus te klaren op een korte termijn. In 2015 begon het bedrijf nood te krijgen aan extra ruimte door het uitgebreid wagen- en machinepark. Hierbij onstond dan ook de verhuis van het bedrijf naar een groter magazijn. Dit magazijn is gelegen te Brabantstraat 106 8790 Waregem.

Zowel voor bedrijven als particulieren voeren wij alle totaalrenovatie werken uit van A tot Z.

Dit gaat van een kleine opdracht tot een grote realisatie. Wij zijn in alle marktsegmenten thuis en uitgerust met de modernste machines  om uw project, droom of realisatie tot een goed einde te brengen.

Wij verbouwen uw woning, magazijn, bureel of poolhouse  van afbraak tot afwerking.

Wij verwelkomen u graag.

Sean & Wim Naessens

Contacteer ons vrijblijvend

Nori is gespecialiseerd in

Enkele projecten