Over ons

Nori Waregem is uw ervaren algemeen aannemer voor al uw bouw- en verbouwingsprojecten. We bieden u een uitgebreid gamma aan professionele diensten en werken elk project tot in detail voor u af. Heeft u een opdracht 12 meter hoog? of wilt u en kleine herstelling uitvoeren binnenhuis? Voor elke opdracht groot of klein moet je bij Nori zijn. Wilt u ons inschakelen voor uw project? Vraag meteen uw offerte aan via onze contactpagina.

Wij zijn een familiebedrijf opgericht sinds 8 maart 2012. Sinds die dag zijn wij al voor dag en douw bezig met de verdere ontwikkeling van onze kennis. Door deze kennis kunnen we een zeer uitgebreid pakket aan diensten aan bieden. We beschikken over een zeer uitgebreid machinepark. Een klus groot of klein? Er is niets dat ons in de weg staat om de klus te klaren. U kunt bij ons niet enkel terecht voor grote projecten, ook kleine klussen of projecten gaan wij niet uit de weg. Sinds september 2014 staan wij met 3 paraat om de klus te klaren op een korte termijn. In 2015 begon het bedrijf nood te krijgen aan extra ruimte door het uitgebreid wagen en machinepark. Hierbij onstond dan ook de verhuis van het bedrijf naar een groter magazijn. Hierbij gelegen te Brabantstraat 106 8790 waregem. In Februari 2016 mochten we onze 4de werknemer verwelkomen.

Zowel voor bedrijven als particulieren voeren wij alle Totaalrenovatie werken uit van A tot Z.

Dit gaande van een kleine opdracht tot een grote realisatie. Wij zijn in alle marktsegmenten thuis en uitgerust met de modernste machines  om uw project droom of realisatie tot een goed einde te brengen.

Wij verbouwen uw woning,magazijn of bureel of poolhouse  van afbraak tot afwerking.

Wij verwelkomen u graag.

Sean & Wim Naessens

Contacteer ons vrijblijvend

Nori is gespecialiseerd in

Enkele projecten